HTML

Cooler Master Elite 335 Unboxing

2010.10.12. 10:41 | 4lewis | Szólj hozzá!

Azért választottam ezt a házat, mert jó minőségű, árban nem annyira vészes, feketét szerettem volna, és jól szellőzik az előlapon keresztül is. Ami tekintve, hogy max 1db ventilátort akartam a gépbe, a minél halkabb működés érdekében, mindenképp előnyös dolog. YouTube-on is érdemes szétnézni, akinek tetszik, van pár lelkes bemutató.

Március óta használom, a porosodáson kívül, ami nyilván jobban meglátszik egy fekete felületen, más probléma nem volt. Szeretem, azt nem mondom, hogy a szoba dísze, de jól illik a többi fekete cucchoz. A power led olyan erősen kék, hogy este bevilágítja az szobát. Ha ilyenkor van használva, diszkréten elé helyezek egy hátitáskát :) Egyszer talán kicserélem, vagy kikötöm.

Képek:

A bejegyzés trackback címe:

https://unboxing.blog.hu/api/trackback/id/tr462364849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása