HTML

Corsair 400w PC táp Unboxing

2010.10.11. 23:03 | 4lewis | Szólj hozzá!

Még márciusban legóztam össze egy PC-t. Már muszáj volt, a régi gépem csaknem a 6. évét húzta. Porszívónak hívtam, a hangja miatt. Már agyon volt rugdalva a bénaságai miatt, utáltam. Pl: Tél közeledtével, és a nyár eljövetelével, amikor az átlaghőmérséklet változott, akkor így egyszer csak nem indult el. Se kép, se hang. Ekkor szét kellett szedni, és a madzagokat, kártyákat megmozgatni és utána elindult. Kellemes volt eljátszani ezt minden egyes nyár és tél elején, pláne, ha mondjuk sürgősen kellett volna a gép. Na mindegy, béke poraira! Pedig akkor tényleg a legjobb, leggyorsabb alkatrészek kerültek bele, hiába.

Ezek után elhatároztam, hogy az új gépnél fő cél, a hangtalan működés lesz! A PC általános célra szánt, nem vagyok nagy "gamer". Az is cél volt, hogy nem kell mindenből a legjobb. Egész egyszerűen nem éri meg! Az összeállításnál nagy segítségemre volt az öcsém, ez úton is köszönöm neki!

Ilyen tápja van neki is, teljesen jó, nekünk a teljesítménye elegendő. A hangja pedig nagyon durva: nincs! Árban jó volt 13.365Ft plusz adó. Sokat kellett rá várni, vagy két hetet, mert már akkor is "öregnek" számított. Nem is tudom, hogy árulnak-e még, pedig tényleg jó.

A táp kiválasztásához jól jött a prohardver.hu teszt. (http://prohardver.hu/teszt/optimalis_corsair_tap/kulso.html)

Mit is lehet elmondani róla: Nem melegszik, nagyon halk és tetszetős a megjelenése, bár nem igazán látja sűrűn az ember -legalábbis ha minden jól megy!

Kicsomagolás, képek:

A bejegyzés trackback címe:

https://unboxing.blog.hu/api/trackback/id/tr132364206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása